Monday, September 07, 2009

JaDual HaRi IsNin

Biasalah kalau dah hari isnin ni, agak moody sedikit.
nak cari mood kerja agak sukar he he..

Lagipulak pagi2 tadi dalam pukul 3.00 dah bangun coz sakit perot.
sampaikan rasa Confuse sekejap sakit perot nak bersalin or sakit pewot nak membuang. Aduhai!!! Cepat2 bergegas ke bawah cari Mr.Tan. Tak sempat nak kejot husband untuk temankan saya turun ke toilet. Then bunyi alarm pukul 4.45 pagi untuk sahur saya dah rasa mamai2. Tak larat plak nak bangun. Kesian kat husband ikot jugak dia turun ke bawah, teman sahur. En. Husband goreng telor hu hu. Saya just minum susu n makan kurma.

Petang ni kena p klinik utk check up lagik. Dah penat n burink sebenarnya nak menjalani rutin ke klinik ni. Demi baby nak tak nak kena la wat juga. Baby sekarang aktif dalam perot ni...Suka sangat tengok pewot time baby bergerak! Due next month, macam2 rasa ada ni!

2 comments:

mEiZ SHA said...

next onth da?
kejapnyer..

byk bedoa dan jaga kesihatan tau kaka elle..:)

balduPuteh said...

Thank Sha :)