Tuesday, January 29, 2008

'sUka SuKi'

dah lama tak menjengah blog ni. sejak akhir2 ni, internet kat sini ada problem. nak ke CC pun saya tak rajin. lgpun balik keja kadang2 lewat coz byk kerja. byk nak kena belajar tentang penambahbaikan yang unit saya laksanakan. jauh sangat dengan bidang yang aku ambik masa kat universiti dulu.... it's ok still boleh belajar lagi.

- kErJa-

saya akan menamatkan kontrak kerja akhir bulan mac ni. so saya kena habiskan cuti tahun. cuti tahunan saya ada 20 hari lagi sehingga 31 mac 2008. tak terlarat nak habiskan. tak tau nak wat apa. saya baru habiskan 5 hari cuti tahun saya minggu lepas, ikot family angkat saya p Seremban dan Port Dickson.

- KaWan-KaWan-

kawan2 byk yang akan dan sudah melangkahkan kaki ke gerbang perkahwinan. saya mendoakan kebahagian rumahtangga mereka hingga ke akhir hayat.

buat Mr.Kerk tahniah dapat kerja baru. dah tak ada orang nak teman saya YM lagi hu2...

buat Syarifah, tahniah dapat baby.....tunggu nanti aku datang lawat ko eh..

- CuTi-

untuk tahun baru cina ni saya dah plan 'picnic' bersama seseorang. kami rancang picnic keluarga. tapi malangnya tempat yang kami rancang pergi dah tak ada tempat penginapan. so kami rancang ke tempat lain. hopefully semunya menjadi......

No comments: