Tuesday, January 03, 2006

LeMbARan BaRU!

SELAMAT TAHUN BARU!
Dah lama tak menulis. Buahati saya kata saya malas. Tapi sebenarnya tak ada masa dan malas nak pegi cc. Ada gak la M_ _ _ _ nya tu he2.... So far sekarang ni still dok umah, pas dapat keputusan. Menjawat jawatan sebagai permaisuri rumah merangkap sebagai pemandu. Barang2 kat tmpt sy belajor tak amek lagi, tp selamat ada umah makcik so selamatlah sket brg2 disane. Rindu gak nak balik ke bumi j---- yang penuh dgn kehijauan.
Semalam teman buahati survey tempat kerjanya di plentong. Saya tak penah request suh keja di bumi jb ni. Tp rezeki orang kl kat jb plak, nak wat macam maner. Then dia teman saya berbuka puasa(puasa ganti). Pas makan trus dia anta sy balik. Tak sampai ati nak dera, he2 tak pe ada banyak masa lagik. Esok ada orang ajak saya ke mahkamah???? Best gak leh tgk gelagat dan protokol mahkamah. Ikutkan hati tak nak pegi, tengoklah mood macam mana esok.
Buat teman2 yang dapat further degree tahniah saya ucapkan. Miss u all. Saya menanti bulan jatuh ke riba then baru further he2. Sebenarnya saya tak apply. Ada urusan lain yang harus saya selesaikan..... Buat sahabatku Siti Norzarina teruskan pejuangan ok. El akan menyusul kemudian.....

2 comments:

waltermartin1602525238 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. So please Click Here To Read My Blog

http://pennystockinvestment.blogspot.com

3vlx95fqo said...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.